Scheafer auto’s

Uw nummer één autobedrijf

Opzoek naar een tweedehands auto? Of is uw auto toe aan onderhoud of een APK keuring? Schaefer auto’s is uw nummer één autobedrijf voor aanbod en onderhoud.

De voordelen van Schaefer auto's

Waarom u voor Schaefer auto's kiest.

Klantgericht

Samen kijken we met u naar de mogelijkheden en welk advies wij u op maat kunnen bieden.

Onderhoud service

Of uw voertuig bij ons is aangeschaft of niet wij bieden een onderhoudsservice voor elke auto tegen een goede prijs & kwaliteitsverhouding.

Transport service

Indien u problemen heeft met uw voertuig en u komt stil te staan, bieden wij de mogelijkheid om uw voertuig op locatie op te halen en naar onze werkplaats te brengen voor een reparatie.

Veilig op weg

Onderhoud of APK keuring nodig?

Kom langs bij Schaefer auto’s en wij controleren uw gehele auto voor onderhoud of een APK keuring. Zo weet u zeker dat u weer veilig kan rijden in uw auto.

Veilig de weg op

Bij Schaefer auto’s is het autobedrijf voor zowel een tweedehands auto als voor onderhoud van uw auto. Het maakt niet uit of u uw auto bij ons heeft aangeschaft of niet. Wij zorgen er altijd voor dat uw weer veilig de weg op kan. Heeft uw auto weer een APK keuring nodig? Dan kunt u zo bij ons langskomen en controleren wij uw hele auto op alle APK punten terwijl u lekker een kopje koffie kunt drinken. Heeft u nou nog een oude auto waar u vanaf wilt? Dan kunt u deze gemakkelijk bij ons inruilen en gaan wij samen opzoek naar een nieuwe geschikte auto.

Wat klanten over ons zeggen

Wat zeggen onze klanten over ons? Wij laten ze aan het woord.

Mike

Klantvriendelijkheid is bij Schaefer Auto's geen probleem. Schaefer heeft fatsoenlijke auto's tegen scherpe prijzen. Wanneer er een mankement is aan de auto zal deze altijd verholpen worden. Echt een aanrader!

Claire

Ik heb mijn 1e auto gekocht bij Schaefer. En wat een aardige mannen zijn dat! Ze helpen je van A tot Z in het gehele proces. Niks is te gek voor hen. Wil jij een auto kopen? Kies dan voor Schaefer.

Hendrik

Mijn auto is hier naar de APK geweest. En wat ging dat soepel! Ik liep bij ze binnen, kreeg direct koffie aangeboden. En heb 30 minuutjes op mijn auto gewacht. Gelukkig waren er geen mankementen. Echt een TOP ervaring!

Uitgebreide controle

Bij Schaefer auto’s krijgt u altijd waar voor uw geld. Wij zorgen er voor dat alle auto’s helemaal gecontroleerd en in orde zijn gemaakt door middel van onderhoud, reparatie en cleaning service. Zo weet u zeker dat u weer met een gerust hart kan rijden en niet voor verassingen komt te staan. Wij hebben een ruim aanbod aan occasions waardoor er altijd wel iets voor u bij zit. U hoeft niet altijd de nieuwste auto’s te hebben, een tweedehands auto kan net zo fijn zijn. U kunt altijd bij ons langskomen voor onderhoud, ook al heeft u uw auto ergens ander gekocht. Wij staan altijd voor u klaar en kijken samen naar de beste oplossing.

Het kan zijn dat je een vraag hebt over

Schaefer autobedrijf

Bekijk hieronder de veel gestelde vragen over

Schaefer autobedrijf

. Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.
Hoe lang duurt een onderhoudsbeurt/ reparatie?

Dit is afhankelijk van het voertuig en de aanleveren van de onderdelen die eventueel vervangen moeten worden. Dit bespreken we graag met u indien van toepassing.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een tweedehands auto?

Als u opzoek gaat naar een tweedehands auto zijn er natuurlijk dingen waar u op moet letten. U wilt niet achteraf met verassingen komen te zitten. Zorg dat u de waarde van een auto weet zodat u nooit te veel betaald. Lees hier ons artikel over tips bij het zoeken naar een occasion.

Moet ik een afspraak maken voor een APK-keuring?

Nee, u hoeft geen afspraak te maken. Houd er wel rekening mee indien u geen afspraak ingepland dat er eventuele wachttijden kunnen ontstaan.

Op zoek naar een tweedehands auto?

Schaefer auto’s is het autobedrijf voor tweedehands auto’s. Wij controleren al onze auto’s en u betaald nooit te veel bij ons. Bekijken ons aanbod online of kom een keertje langs.