Autobedrijf Heerlen

Het nummer één autobedrijf van Heerlen

Kan uw auto wel wat onderhoud gebruiken? Of bent u opzoek naar een occasion? Bij Schaefer auto’s kunt u terecht voor een ruim aanbod aan tweedehands auto’s, bent u welkom voor onderhoud aan uw auto onderhoud en kunt u de AKP laten uitvoeren.

De voordelen van Schaefer auto's

Waarom u voor Schaefer auto's kiest.

Klantgericht

Samen kijken we met u naar de mogelijkheden en welk advies wij u op maat kunnen bieden.

Onderhoud service

Of uw voertuig bij ons is aangeschaft of niet wij bieden een onderhoudsservice voor elke auto tegen een goede prijs & kwaliteitsverhouding.

Transport service

Indien u problemen heeft met uw voertuig en u komt stil te staan, bieden wij de mogelijkheid om uw voertuig op locatie op te halen en naar onze werkplaats te brengen voor een reparatie.

Onderhoud en APK

Opzoek naar een autobedrijf in Heerlen voor onderhoud en APK?

Zorg ervoor dat u altijd veilig de weg op kunt. Bij Schaefer auto’s controleren wij uw auto op onderhoud en APK. Kom bij ons langs zodat u altijd met een gerust hart de weg op kunt.

Autobedrijf Heerlen

Schaefer auto’s is het nummer één autobedrijf in Heerlen op het gebied van onderhoud, APK en tweedehands auto’s. Wij zorgen ervoor dat u altijd veilig in uw auto kunt blijven rijden. Het is uiteraard belangrijk dat u uw auto regelmatig laat controleren zodat u niet ineens voor onverwachte verassingen komt te staan. U kunt dan ook altijd bij ons langs komen voor onderhoud, reparatie en cleaning service en wij zorgen ervoor dat u weer met een gerust hart de weg op kan. Is uw auto weer toe aan een APK keuring? Wij controleren uw gehele auto op alle APK punten terwijl u lekker kunt genieten van een kopje koffie. Ongeacht of u uw auto bij ons heeft aangeschaft of niet, wij staan altijd voor u klaar om uw auto helemaal in orde te maken.

Wat klanten over ons zeggen

Wat zeggen onze klanten over ons? Wij laten ze aan het woord.

Mike

Klantvriendelijkheid is bij Schaefer Auto's geen probleem. Schaefer heeft fatsoenlijke auto's tegen scherpe prijzen. Wanneer er een mankement is aan de auto zal deze altijd verholpen worden. Echt een aanrader!

Claire

Ik heb mijn 1e auto gekocht bij Schaefer. En wat een aardige mannen zijn dat! Ze helpen je van A tot Z in het gehele proces. Niks is te gek voor hen. Wil jij een auto kopen? Kies dan voor Schaefer.

Hendrik

Mijn auto is hier naar de APK geweest. En wat ging dat soepel! Ik liep bij ze binnen, kreeg direct koffie aangeboden. En heb 30 minuutjes op mijn auto gewacht. Gelukkig waren er geen mankementen. Echt een TOP ervaring!

Tweedehands kopen of inruilen

Ben je opzoek naar een tweedehands auto? Bij Schaefer auto’s hebben wij een ruim aanbod aan tweedehands auto’s. Een tweedehands auto kan net zo fijn aanvoelen als een splinter nieuwe en u hoeft zich geen zorgen te maken over onverwachte verassingen en hoge kosten. Alle auto’s die wij aanbieden worden van te voren gecontroleerd en helemaal in orde gemaakt door middel van onderhoud, reparatie en cleaning service. Heeft u nog een oude auto die u wilt inruilen tegen een nieuwe tweedehands auto? Dan zoeken wij samen met u een geschikte nieuwe auto tegen de juiste prijs.

Het kan zijn dat je een vraag hebt over

Bekijk hieronder de veel gestelde vragen over . Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Hoe lang duurt een APK-keuring?

Indien er geen wachttijden zijn is de APK-keuring binnen 30 minuten voltooid.

Wanneer moet mijn voertuig APK gekeurd worden?

Twee maanden voordat de APK afloopt mag de auto opnieuw APK gekeurd worden. Dit zorgt voor een tijdige afhandeling en de twee maanden wat u te goed had op uw APK worden automatisch verlengd.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een tweedehands auto?

Als u opzoek gaat naar een tweedehands auto zijn er natuurlijk dingen waar u op moet letten. U wilt niet achteraf met verassingen komen te zitten. Zorg dat u de waarde van een auto weet zodat u nooit te veel betaald. Lees hier ons artikel over tips bij het zoeken naar een occasion.

Occasion auto

Tijd voor een nieuwe auto?

Wil u uw oude auto inruilen of bent u op zoek naar uw eerste tweedehands auto? Bij schaefer auto’s betaalt u nooit te veel. Kom langs bij ons autobedrijf in Heerlen of bekijk ons aanbod hier.