Schaefer Auto’s

Auto onderhoud

Is er plotsling iets kapot gegaan aan uw auto? Voor onderhoud aan alles wat los en vast zit van uw auto. Kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat uw auto weer als nieuw rijdt, op het moment dat u lekker naar huis gaat.

Onderhoud aan uw auto

Iedere auto heeft onderhoud nodig, zo ook uw auto. Wanneer er iets kapot is aan uw auto kan dit grote gevolgen hebben die wij natuurlijk willen omzeilen. Daarvoor bieden wij mooie onderhoudspakketten aan, waardoor u snel en gemakkelijk onderhoud kunt laten uitvoeren aan uw auto. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Bekijk dan direct de prijzen.

De voordelen van Schaefer auto's

Waarom u voor Schaefer auto's kiest.

Klantgericht

Samen kijken we met u naar de mogelijkheden en welk advies wij u op maat kunnen bieden.

Onderhoud service

Of uw voertuig bij ons is aangeschaft of niet wij bieden een onderhoudsservice voor elke auto tegen een goede prijs & kwaliteitsverhouding.

Transport service

Indien u problemen heeft met uw voertuig en u komt stil te staan, bieden wij de mogelijkheid om uw voertuig op locatie op te halen en naar onze werkplaats te brengen voor een reparatie.

Direct uw auto laten onderhouden?

Ga direct aan de slag!

Uw auto is beter af met een goede onderhoudsbeurt van Schaefer Auto’s. Voorkom motorische schade. Neem direct contact op.

Hoe werkt het?

Hoe werkt het inleveren van uw auto bij Schaefer Auto’s? Wij leggen het stap voor stap aan u uit.

1

Afspraak inplannen

U plant een afspraak in. Vervolgens zullen wij samen het probleem analyseren. Wanneer het probleem voor ons duidelijk is, zal er aan de auto gesleuteld worden.

2

Voertuig afleveren

U levert het voertuig bij ons af en wij zullen de onderhoud aan uw auto verlenen op de geplande dag. U kunt bij ons in de kantine wachten, of u komt later terug.

3

Ophalen van uw auto

U komt uw auto weer ophalen. Vervolgens bespreken wij samen wat voor soort onderhoud er heeft plaatsgevonden. U krijgt de mogelijkheid om het voertuig te controleren.

4

De weg op!

Tot slot vindt de betaling plaats en kunt u weer de weg op! We kunnen eventueel ook een volgende onderhoudsbeurt inplannen.

Wat gebeurt er tijdens een onderhoudsbeurt?

U kunt de levensduur van uw auto verlengen. Hoe je dit doet? Door uw auto goed te onderhouden. Hiervoor zijn er bij autobedrijven vaak pakketten beschikbaar die u kunt kiezen. Wanneer u één van deze pakketten kiest wordt uw auto nagelopen en onderhouden, waar nodig is. Doordat u hiervoor kiest wordt de levensduur van bijvoorbeeld de motor of versnellingsbak verlengt. De onderstaande mechanische delen moeten vaak gecontroleerd- en vervangen worden:

N
Remsystemen
N
Veringen
N
Wiellagers
Wacht niet te lang.

Direct uw auto laten onderhouden?

Voorkom extra schade aan uw auto door uw auto goed te laten onderhouden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact op.