Occasions Heerlen

Op zoek naar een occasion in Heerlen?

Bij Schaefer auto’s in Heerlen vindt u een ruim aanbod aan occasions. Bij ons betaalt u nooit te veel en helpen wij u bij het vinden van de juiste auto. Bekijk ons aanbod hier of kom langs in Heerlen.

De voordelen van Schaefer auto's

Waarom u voor Schaefer auto's kiest.

Klantgericht

Samen kijken we met u naar de mogelijkheden en welk advies wij u op maat kunnen bieden.

Onderhoud service

Of uw voertuig bij ons is aangeschaft of niet wij bieden een onderhoudsservice voor elke auto tegen een goede prijs & kwaliteitsverhouding.

Transport service

Indien u problemen heeft met uw voertuig en u komt stil te staan, bieden wij de mogelijkheid om uw voertuig op locatie op te halen en naar onze werkplaats te brengen voor een reparatie.

Occasion kopen

Opzoek naar uw eerste occasion?

Als u uw eerste auto gaat kopen wilt u natuurlijk een goede keuze maken. Bij Schaefer auto’s helpen wij u bij het vinden van de geschikte auto. Bekijk ons ruime aanbod of kom langs en dan helpen wij u graag.

Ruim aanbod aan occasions

Is uw oude auto toe aan vervanging? Of vindt u het eindelijk tijd voor uw eerste eigen auto? Bij Schaefer auto’s in Heerlen hebben we een ruim aanbod aan occasions. Hoeft u niet perse het nieuwste van het nieuwste maar gewoon een fijne auto om mee te rijden? Occasions kunnen nog even fijn rijden maar u betaald hier wel een stuk minder voor dan een nieuwe auto. U wilt natuurlijk wel dat u waar krijgt voor uw geld en dat u achteraf niet ineens voor verassingen komt te staan. Het vinden van een occasions kan dan soms ook lastig zijn. Bij Schaefer auto’s in Heerlen helpen wij u de juiste occasion te vinden en betaalt u nooit te veel.

Wat klanten over ons zeggen

Wat zeggen onze klanten over ons? Wij laten ze aan het woord.

Mike

Klantvriendelijkheid is bij Schaefer Auto's geen probleem. Schaefer heeft fatsoenlijke auto's tegen scherpe prijzen. Wanneer er een mankement is aan de auto zal deze altijd verholpen worden. Echt een aanrader!

Claire

Ik heb mijn 1e auto gekocht bij Schaefer. En wat een aardige mannen zijn dat! Ze helpen je van A tot Z in het gehele proces. Niks is te gek voor hen. Wil jij een auto kopen? Kies dan voor Schaefer.

Hendrik

Mijn auto is hier naar de APK geweest. En wat ging dat soepel! Ik liep bij ze binnen, kreeg direct koffie aangeboden. En heb 30 minuutjes op mijn auto gewacht. Gelukkig waren er geen mankementen. Echt een TOP ervaring!

Uitgebreide controle

Wanneer u opzoek gaat naar een occasion zijn er veel dingen waar u op moet letten. U wilt natuurlijk zorgen dat de auto helemaal goed is zodat u later niet ineens hoge kosten hebt. Soms is het lastig om dit zelf helemaal te controleren en kunt u vooral de buitenkant checken op schades. Bij Schaefer auto’s in Heerlen zorgen wij er voor dat alle occasions eerst in orde worden gemaakt middels reparatie, onderhoud en cleaning service. Zo komt u niet later nog voor verassingen te staan en kunt u met een gerust hart de weg op. Occasions zijn nou eenmaal al wat ouder en het kan altijd voorkomen dat er later toch nog iets mis is met uw auto. Dan kunt u bij Schaefer auto’s altijd langskomen voor een onderhoudsbeurt.

Heeft u nog een oude auto staan maar vindt u dat het tijd is voor een andere? Bij Schaefer auto’s in Heerlen kun u uw oude occasions ook inruilen. Wij vinden dan een nieuwe auto voor de geschikte waarde.

Het kan zijn dat je een vraag hebt over

occasions

Bekijk hieronder de veel gestelde vragen over

occasions

. Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.
Wat betekent occasion auto?

Een occasion is een andere term voor een tweedehands auto

Wat is de beste occasion?

Bij Schaefer auto’s hebben we een ruim aanbod aan verschillende occasion. Wat de beste occasion is hangt af van uw wensen en eisen. Wij zorgen er voor dat al onze occasions goed onderhouden en gerepareerd zijn zodat u veilig de weg op kan

Waar op letten occasion kopen?

Als u opzoek gaat naar een occasion zijn er natuurlijk dingen waar u op moet letten. U wilt niet achteraf met verassingen komen te zitten. Zorg dat u de waarde van een auto weet zodat u nooit te veel betaald. Lees hier ons artikel over tips bij het zoeken naar een occasion.

Nieuwe auto

Tijd voor een nieuwe occasion?

Schaefer auto’s in Heerlen heeft een ruim aanbod aan occasions. Bij ons betaalt u nooit te veel en weet u wat u te verwachten staan. Bekijk hier het aanbod of kom langs voor een proefrit.