Schaefer Auto’s

Over Schaefer auto’s

Wie zijn wij, wat doen we en hoe gaan wij tewerk? Wij hebben alles voor u genoteerd, waardoor u een duidelijk beeld van ons hebt.

Over ons

Wie zijn wij en wat doen we?

Schaefer auto’s is een familiebedrijf bestaande uit Giel Schaefer en zoon Hennes Schaefer. Wij staan bekend voor onze service richting onze klanten. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en naar uw wensen. Hierdoor gaan wij klantgericht te werk en denken wij oplossingsgericht om u de beste service te bieden!

Wij zijn gespecialiseerd in import en export van personen en bedrijfsauto’s. Verder kunt u ook bij ons terecht voor caravans en campers. Indien u andere wensen heeft, geef dit gerust aan en dan bespreken we graag samen met u de mogelijkheden.

Ons deskundige en ervaren team maken de aangekochte auto’s voor de verkoop in orde door middel van reparatie, onderhoud en cleaning service.

“Bij ons kunt u altijd terecht voor onderhoud aan uw auto, de auto hoeft niet bij ons aangeschaft te zijn. U bent van harte welkom, graag bespreken we samen wat we voor u kunnen betekenen voor een goede prijs!”
Giel Schaefer - Eigenaar

De voordelen van Schaefer auto's

Waarom u voor Schaefer auto's kiest.

Klantgericht

Samen kijken we met u naar de mogelijkheden en welk advies wij u op maat kunnen bieden.

Onderhoud service

Of uw voertuig bij ons is aangeschaft of niet wij bieden een onderhoudsservice voor elke auto tegen een goede prijs & kwaliteitsverhouding.

Cleaning service

Wij bieden een cleaning service, op deze manier wordt uw voertuig professioneel gereinigd om uw auto weer zo goed als nieuw aan u te kunnen overhandigen.

Inruilen van een auto

Wij kijken samen met u naar de huidige status van uw auto en/of bedrijfsvoertuig en berekenen hierop de huidige waarde. Na de gezamenlijke overeenkomst betalen wij u direct uit, dit kan via de bank of contant.

Transport service

Indien u problemen heeft met uw voertuig en u komt stil te staan, bieden wij de mogelijkheid om uw voertuig op locatie op te halen en naar onze werkplaats te brengen voor een reparatie.

APK Keuring?

Direct uw auto laten keuren?

Wacht niet langer tot het te laat is. Neem direct contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw auto weer helemaal perfect gekeurd is.

Kom je er niet uit?

Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Auto aanbod

Missie & Visie

De missie & visie achter Schaefer Auto's.

Missie

"Topservice voor een goede prijs!"

Deze missie voeren wij door op alle vlakken binnen ons bedrijf. Reparaties, onderhoud, cleaning service en inkoop en verkoop van auto’s. Iedereen behandelen wij gelijk en op een wijze waarop we zelf graag ook behandeld worden.

Visie

"Doorlopend blijven verbeteren en onze service uitbreiden."

Momenteel zijn wij bezig om onze service te verbreden met de opzet van een APK-keuringsstation binnen Schaefer Auto’s. Voor de toekomst kunt u bij ons terecht voor een APK-keuring en eventuele reparaties indien nodig. Ons bedrijventerrein wordt uitgebreid en opgeknapt om een ultieme klantbeleving te creëren.

Wat klanten over ons zeggen

Wat zeggen onze klanten over ons? Wij laten ze aan het woord.

Mike

Klantvriendelijkheid is bij Schaefer Auto's geen probleem. Schaefer heeft fatsoenlijke auto's tegen scherpe prijzen. Wanneer er een mankement is aan de auto zal deze altijd verholpen worden. Echt een aanrader!

Claire

Ik heb mijn 1e auto gekocht bij Schaefer. En wat een aardige mannen zijn dat! Ze helpen je van A tot Z in het gehele proces. Niks is te gek voor hen. Wil jij een auto kopen? Kies dan voor Schaefer.

Hendrik

Mijn auto is hier naar de APK geweest. En wat ging dat soepel! Ik liep bij ze binnen, kreeg direct koffie aangeboden. En heb 30 minuutjes op mijn auto gewacht. Gelukkig waren er geen mankementen. Echt een TOP ervaring!
Aankoop van uw auto

Opzoek naar een nieuwe auto?

Samen met Schaefer auto’s zoeken wij naar de beste auto voor u. Neem direct contact op en kom erachter of wij uw auto kunnen vinden.