JOU NUMMER ÉÉN AUTODEALER

Opzoek naar een tweedehands auto?

Zorg dat je nooit te veel betaald voor een tweedehands auto. Schaefer auto’s heeft een ruim aanbod tweedehands auto voor een goede prijs.

De voordelen van Schaefer auto's

Waarom u voor Schaefer auto's kiest.

Klantgericht

Samen kijken we met u naar de mogelijkheden en welk advies wij u op maat kunnen bieden.

Onderhoud service

Of uw voertuig bij ons is aangeschaft of niet wij bieden een onderhoudsservice voor elke auto tegen een goede prijs & kwaliteitsverhouding.

Transport service

Indien u problemen heeft met uw voertuig en u komt stil te staan, bieden wij de mogelijkheid om uw voertuig op locatie op te halen en naar onze werkplaats te brengen voor een reparatie.

JE EERSTE AUTO

Tijd voor je eerste auto?

Wil jij voor het eerst een auto kopen maar weet je niet zo goed welke? Schaefer auto’s heeft een ruim aanbod aan tweedehands auto‘s en helpt jou opzoek naar die geweldige eerste auto.

Tweedehands auto kopen

Wil jij je eerste eigen auto gaan kopen? Of hoef jij niet perse een spiksplinternieuwe auto te hebben? Een tweedehands auto is een goede optie als jij net begint met rijden of niet het budget hebt voor een nieuwe auto. Er zijn genoeg tweedehands auto’s te vinden voor een goede prijs die nog even lekker rijden. Je betaald hiervoor een stuk minder dan voor een nieuwe auto. Bij Schaefer auto’s hebben we een ruim aanbod aan tweedehands auto’s zodat er altijd iets voor je tussen zit. Bij ons betaal je nooit te veel voor een tweedehands auto en vragen wij altijd een eerlijke prijs. Wij helpen jou bij het vinden van jou eerste auto zodat jij gerust op weg kan

Wat klanten over ons zeggen

Wat zeggen onze klanten over ons? Wij laten ze aan het woord.

Mike

Klantvriendelijkheid is bij Schaefer Auto's geen probleem. Schaefer heeft fatsoenlijke auto's tegen scherpe prijzen. Wanneer er een mankement is aan de auto zal deze altijd verholpen worden. Echt een aanrader!

Claire

Ik heb mijn 1e auto gekocht bij Schaefer. En wat een aardige mannen zijn dat! Ze helpen je van A tot Z in het gehele proces. Niks is te gek voor hen. Wil jij een auto kopen? Kies dan voor Schaefer.

Hendrik

Mijn auto is hier naar de APK geweest. En wat ging dat soepel! Ik liep bij ze binnen, kreeg direct koffie aangeboden. En heb 30 minuutjes op mijn auto gewacht. Gelukkig waren er geen mankementen. Echt een TOP ervaring!

Kies voor de juiste auto

Een tweedehands auto kopen is niet iets wat je zomaar even doet. Je wilt natuurlijk van te voren weten wat je te verwachten staat zodat je later niet ineens met hele hoge kosten zit. Het gebeurt vaak zat dat je een tweedehands auto koopt en je er pas achteraf achter komt dat er allemaal dingen mis zijn met je auto. Bij Schaefers auto’s worden alle aangekochte auto’s eerst in orde gemaakt middels reparatie, onderhoud en cleaning service. Zo kom jij naderhand niet voor verassingen te staan en kan jij gewoon rust in je auto blijven rijden. Is er uiteindelijk toch iets mis met je auto? Dan kun je altijd terecht bij ons voor onderhoud.

Heb je nog een oude auto maar wil je graag een andere? Dan kan je bij ons ook je auto inruilen voor een andere tweedehands auto.

Het kan zijn dat je een vraag hebt over

tweedehands auto

Bekijk hieronder de veel gestelde vragen over

tweedehands auto

. Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.
Waar op te letten bij aankoop tweedehands auto?

Een tweedehands auto kopen doe je niet zo maar. Er zijn een verschillende dingen waar je op moet letten als je opzoek gaat naar een auto. Voorkom dat je te veel betaald of achteraf komt te zitten met verassingen. Controleer de geschiedenis van de auto en de verkoper en zodat je weet wat voor schades en reparaties de auto al heeft gehad. Zorg ook dat je de juiste waarde betaald en niet opgelicht wordt. Zorg ook altijd dat je een proefritje rijdt met de auto.

Wat is een goede kilometerstand voor een tweedehands auto?

De kilometerstand van een auto zegt niet alles. Het gaat er ook om hoe de kilometers zijn gereden. Als je veel in de stad rijdt wordt de auto zwaarder belast door veel remmen en optrekken dan als je vooral op snelwegen rijdt. Ook onderhoud van de auto is belangrijk. Een auto met een hoge kilometerstand kan beter onderhouden zijn dan een auto met een lage kilometerstand. Het is dus belangrijker om te kijken naar de geschiedenis van de auto en hoe er in gereden is dan naar de kilometerstand.

wat is de bijtelling van een tweedehands auto?

De bijtelling van een tweedehands auto zijn het zelfde als die van een nieuwe auto. Er word wel verschil gemaakt tussen elektrische auto’s en auto’s die niet volledig elektrisch zijn. in 2021 heb je voor elektrische auto’s een lagere bijtelling van 12% en bij niet elektrische auto’s heb je een hogere bijtelling van 22%. Deze bijtelling wordt wel berekend over de nieuwwaarde van de tweedehands auto.

ZO GOED ALS NIEUW

Wil jij een nieuwe auto?

Ben jij opzoek naar een nieuwe auto maar hoef je niet de nieuwste van de nieuwste. Schaefer auto's bied jou een ruim aanbod aan tweedehands auto's die nog even lekker rijden.