Tweedehands auto Heerlen

Schaefer auto’s is het tweedehands auto bedrijf in Heerlen

Bent u opzoek naar een tweedehands auto in Heerlen? Schaefer auto’s biedt u een ruim aanbod aan tweedehands auto’s voor een eerlijke prijs.

De voordelen van Schaefer auto's

Waarom u voor Schaefer auto's kiest.

Klantgericht

Samen kijken we met u naar de mogelijkheden en welk advies wij u op maat kunnen bieden.

Onderhoud service

Of uw voertuig bij ons is aangeschaft of niet wij bieden een onderhoudsservice voor elke auto tegen een goede prijs & kwaliteitsverhouding.

Transport service

Indien u problemen heeft met uw voertuig en u komt stil te staan, bieden wij de mogelijkheid om uw voertuig op locatie op te halen en naar onze werkplaats te brengen voor een reparatie.

Ruime keuze

Tweedehands auto kopen?

Bij Schaefer auto’s in Heerlen heeft u ruime keuze uit verschillende tweedehands auto’s. Ze zijn allemaal onderhouden en gerepareerd zodat u er zo mee de weg op kunt.

Tweedehands auto kopen

Een tweedehands auto vinden kan soms lastig zijn. U bent misschien op zoek naar uw eerste auto en weet niet zo goed waar u op moet letten. Er zijn heel veel tweedehands auto’s in de omloop en het is ongeveer net zo populair als een nieuwe auto. Een tweedehands auto betekend niet meteen dat deze heel slecht is. Het is een stuk goedkoper maar ze rijden vaak nog goed genoeg om er nog jaren van te kunnen genieten. Bij Schaefer auto’s in Heerlen hebben we ook een ruim aanbod aan tweedehands auto’s die nog optimaal rijden en waar u veilig mee de weg op kan.

Wat klanten over ons zeggen

Wat zeggen onze klanten over ons? Wij laten ze aan het woord.

Mike

Klantvriendelijkheid is bij Schaefer Auto's geen probleem. Schaefer heeft fatsoenlijke auto's tegen scherpe prijzen. Wanneer er een mankement is aan de auto zal deze altijd verholpen worden. Echt een aanrader!

Claire

Ik heb mijn 1e auto gekocht bij Schaefer. En wat een aardige mannen zijn dat! Ze helpen je van A tot Z in het gehele proces. Niks is te gek voor hen. Wil jij een auto kopen? Kies dan voor Schaefer.

Hendrik

Mijn auto is hier naar de APK geweest. En wat ging dat soepel! Ik liep bij ze binnen, kreeg direct koffie aangeboden. En heb 30 minuutjes op mijn auto gewacht. Gelukkig waren er geen mankementen. Echt een TOP ervaring!

Kies voor de juiste auto

Het is natuurlijk belangrijk dat je weet wat u te verwachten staat wanneer u een tweedehands auto koopt. Gelukkig hoeft u u bij Schaefer auto’s in Heerlen geen zorgen te maken dat u ineens voor onverwachtse schade en kosten komt te staan. Bij ons worden alle aangekochte tweedehands auto’s van te voren in orde gemaakt door middel van onderhoud, reparatie en cleaning service. Het kan altijd voorkomen dat er naderhand toch weer iets mis blijkt te zijn met de auto. Bij Schaefer auto’s kunt u altijd terecht voor onderhoud en reparatie van uw auto, ook al heeft u uw auto niet bij ons gekocht.

U kunt bij Schaefer auto’s uw oude auto ook inruilen voor een nieuwe tweedehands auto. Met ons ruime aanbod vinden wij altijd de geschikte auto voor uw.

Het kan zijn dat je een vraag hebt over

tweedehands auto Heerlen

Bekijk hieronder de veel gestelde vragen over

tweedehands auto Heerlen

. Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.
Waar op te letten bij aankoop tweedehands auto?

Een tweedehands auto kopen doet u niet zo maar. Er zijn een verschillende dingen waar u op moet letten als u opzoek gaat naar een auto. Voorkom dat u te veel betaald of achteraf komt te zitten met verassingen. Lees hier ons artikel over tips bij het zoeken naar een tweedehands auto.

Wat is een goede kilometerstand voor een tweedehands auto?

De kilometerstand van een auto zegt niet alles. Het gaat er ook om hoe de kilometers zijn gereden. Als u veel in de stad rijdt wordt de auto zwaarder belast door veel remmen en optrekken dan wanneer u vooral op snelwegen rijdt. Ook onderhoud van de auto is belangrijk. Een auto met een hoge kilometerstand kan beter onderhouden zijn dan een auto met een lage kilometerstand. Het is dus belangrijker om te kijken naar de geschiedenis van de auto en hoe er in gereden is dan naar de kilometerstand.

Wat is de bijtelling van een tweedehands auto?

De bijtelling van een tweedehands auto zijn het zelfde als die van een nieuwe auto. Er wordt wel verschil gemaakt tussen elektrische auto’s en auto’s die niet volledig elektrisch zijn. In 2021 heeft u voor elektrische auto’s een lagere bijtelling van 12% en bij niet elektrische auto’s heeft u een hogere bijtelling van 22%. Deze bijtelling wordt wel berekend over de nieuwwaarde van de tweedehands auto.

Tijd voor iets nieuws

Is het tijd om je oude auto in te wisselen voor een andere?

Bij schaefer auto’s kun je je oude auto ook inwisselen voor een nieuwe. Of ben je gewoon opzoek naar een nieuwe auto? Dan kun je ook bij ons terecht voor een ruim aanbod aan tweedehands auto’s.