Al onze veelgestelde vragen

Heeft u een vraag en wilt u hier graag antwoord op? Bekijk dan snel onze veelgestelde vragen en wie weet staat uw vraag er wel tussen. Zo niet? Neem dan direct contact met ons op, zodat wij u verder kunnen helpen.

Onderhoud

Wat kost een beurt voor mijn auto?
De kosten zijn afhankelijk van het type voertuig, dit bespreken wij graag met u.
Kan ik mijn afspraak al vooruit plannen?
Het is mogelijk om uw onderhoudsafspraken vooruit te plannen zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Zo weet u ook zeker dat u de onderhoudsafspraken tijdig inplant en voorkomt hiermee kosten die gemaakt moeten worden aan de hand van achterstallig onderhoud.
Hoe lang duurt een onderhoudsbeurt/ reparatie?
Dit is afhankelijk van het voertuig en de aanleveren van de onderdelen die eventueel vervangen moeten worden. Dit bespreken we graag met u indien van toepassing.
Is een vervangend voertuig mogelijk?
Ja, vervangend vervoer is mogelijk. Wij raden u hierdoor aan om tijdig uw afspraak in te plannen zodat het vervangend vervoer voor u beschikbaar is.
Kan ik voorlopig meer kosten verwachten aan mijn voertuig?
Dit is afhankelijk van het type voertuig, bouwjaar, onderhoudshistorie en de kilometerstand.

APK

Hoe lang duurt een APK-keuring?
Indien er geen wachttijden zijn is de APK-keuring binnen 30 minuten voltooid.
Wanneer moet mijn voertuig APK gekeurd worden?
Twee maanden voordat de APK afloopt mag de auto opnieuw APK gekeurd worden. Dit zorgt voor een tijdige afhandeling en de twee maanden wat u te goed had op uw APK worden automatisch verlengd.
Moet ik een afspraak maken voor een APK-keuring?
Nee, u hoeft geen afspraak te maken. Houd er wel rekening mee indien u geen afspraak ingepland dat er eventuele wachttijden kunnen ontstaan.
Wat kost een APK-keuring?
Een standaard Apk-keuring zonder kortingsacties kost voor een benzine voertuig €35-. De Apk-keuring voor een diesel voertuig kost €45.
Moet ik perse wachten op mijn voertuig?
Nee, u kunt ook gebruik maken van een vervangend voertuig indien deze beschikbaar zijn. U brengt uw voertuig op het geplande tijdstip en komt op het afgesproken tijdstip terug om uw voertuig op te halen.
Direct aan de slag

Is uw vraag beantwoord?

Wacht dan niet langer en geniet van onze geweldige service! Neem direct contact met ons op, zodat wij u verder kunnen helpen.