OCCASION KOPEN

Op zoek naar een occasion auto?

Ben jij opzoek naar een occasion? Bij Schaefer auto’s hebben we een ruim aanbod aan occasions en betaal jij nooit te veel.

De voordelen van Schaefer auto's

Waarom u voor Schaefer auto's kiest.

Klantgericht

Samen kijken we met u naar de mogelijkheden en welk advies wij u op maat kunnen bieden.

Onderhoud service

Of uw voertuig bij ons is aangeschaft of niet wij bieden een onderhoudsservice voor elke auto tegen een goede prijs & kwaliteitsverhouding.

Transport service

Indien u problemen heeft met uw voertuig en u komt stil te staan, bieden wij de mogelijkheid om uw voertuig op locatie op te halen en naar onze werkplaats te brengen voor een reparatie.

RUIM AANBOD

Occasion kopen?

Bij schaefer auto’s hebben we een ruim aanbod aan occasions en zit er altijd wat voor jou bij. Betaal nooit te veel en bekijk ons aanbod met scherpe prijzen.

occasion kopen

Wordt het tijd voor je eerste auto of is je oude auto aan vervanging toe, maar wil je niet zo veel geld uitgeven? Kies dan voor een occasion. Er is genoeg aanbod als je opzoek bent naar een occasion. Je betaald hier niet de volle mep voor maar dit betekend niet dat ze meteen niet meer goed rijden. De juiste occasion vinden kan soms nog wel lastig zijn. Bij Schaefers auto’s betaal jij de juiste waarde voor een occasion en hebben we een ruim aanbod waardoor jij jou geschikte auto kan vinden. Betaal nooit te veel voor een en weet wat jou te verwachten valt. Bij ons kom je achteraf niet voor bepaalde verassingen te staan en kun jij gerust de weg op.

Wat klanten over ons zeggen

Wat zeggen onze klanten over ons? Wij laten ze aan het woord.

Mike

Klantvriendelijkheid is bij Schaefer Auto's geen probleem. Schaefer heeft fatsoenlijke auto's tegen scherpe prijzen. Wanneer er een mankement is aan de auto zal deze altijd verholpen worden. Echt een aanrader!

Claire

Ik heb mijn 1e auto gekocht bij Schaefer. En wat een aardige mannen zijn dat! Ze helpen je van A tot Z in het gehele proces. Niks is te gek voor hen. Wil jij een auto kopen? Kies dan voor Schaefer.

Hendrik

Mijn auto is hier naar de APK geweest. En wat ging dat soepel! Ik liep bij ze binnen, kreeg direct koffie aangeboden. En heb 30 minuutjes op mijn auto gewacht. Gelukkig waren er geen mankementen. Echt een TOP ervaring!

Betaal nooit te veel

Als je een occasion gaat kopen wil je natuurlijk wel zeker weten dat je waar voor je geld krijgt. Je wilt niet dat je er na een maand achter komt dat je auto eigenlijk allemaal schade heeft. Bij Schaefer auto’s zorgen we ervoor dat jij niet ineens voor verassingen komt te staan. Wij zorgen er voor dat al onze aangekochte occasions helemaal in orde zijn gemaakt voor jou door middel van onderhoud, reparatie en cleaning service. Zo kun jij meteen op weg in een zo goed als nieuwe auto. Natuurlijk kan het zijn dat na verloop van tijd er iets mis is met je auto. Bij ons kan je altijd langskomen voor onderhoud en reparatie van je occasion.

Wil je een nieuwe occasion en heb je nog een oude auto? Ruil je oude auto dan in en dan kunnen wij een geschikte nieuwe auto voor je vinden.

Het kan zijn dat je een vraag hebt over

Bekijk hieronder de veel gestelde vragen over . Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Wat betekent occasion auto?

Een occasion is een andere term voor een tweedehands auto

Wat is de beste occasion?

Bij Schaefer auto’s hebben we een ruim aanbod aan verschillende occasion. Wat de beste occasion is hangt af van jou wensen en eisen. Wij zorgen er voor dat al onze occasions goed onderhouden en gerepareerd zijn zodat jij veilig de weg op kan

Waar op letten occasion kopen?

Als je opzoek gaat naar een occasion zijn er natuurlijk dingen waar je op moet letten. Je wilt niet achteraf met verassingen komen te zetten. Zorg dat je de waarde van een auto weet zodat jij nooit te veel betaald.

NET ALS NIEUW

Tijd voor een nieuwe auto?

Een occasion kan het zelfde aanvoelen als een splinter nieuwe auto. Betaal niet onnodig veel en kies voor een occasion van Schaefer auto’s.